Skip to main content

Newsroom

Piceasoft toimittaa DNA:lle PiceaEraser-tuotteen

DNA ja Piceasoft ovat solmineet sopimuksen, jonka myötä DNA ottaa käyttöön PiceaEraser-ohjelmiston valtakunnallisesti yli 60:ssä DNA Kaupan myymälässä. PiceaEraser on ADISA-sertifioitu mobiililaitteiden muistin tyhjennysratkaisu, joka poistaa pysyvästi ja luotettavasti kaikki puhelimen tiedot.

EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) tullessa voimaan toukokuussa 2018, tietojen kattava hävittäminen ja sen todentaminen ovat tulleet sekä kuluttajille että yrityksille entistä tärkeämmiksi. PiceaEraser takaa puhelimen tietojen 100%:n poistamisen esimerkiksi silloin kun huollon lainapuhelin palautetaan, vanha laite tuodaan vaihdossa myymälään tai sen käytöstä luovutaan. Tämän jälkeen puhelimestaan luopuva tai sen kiertoon myyvä kuluttaja voi olla varma, ettei mikään henkilökohtainen tieto päädy muualle. Lisäksi sekä myyjä että asiakas saa puhelimen tyhjennyksestä GDPR-vaatimusten mukaisen raportin tietojen poistosta

”Asiakkaidemme yksityisyys on meille ensiarvoisen tärkeää. ADISA-sertifioidulla PiceaEraser-tuotteella voimme varmistaa, että myymälässä vastaanotettujen mobiililaitteiden tiedot poistetaan luotettavasti. Näin myös asiakas voi olla varma, ettei vanhaan puhelimeen jää henkilökohtaisia tietoja”, DNA:n hankinta- ja logistiikkapäällikkö Janne Paldanius sanoo.

Nyt solmittu sopimus on jatkoa DNA:n ja Piceasoftin aikaisemmalle yhteistyölle.

”Olemme tehneet jo pitkään menestyksekästä yhteistyötä ja DNA on käyttänyt usean vuoden PiceaSwitch-ratkaisua, jonka avulla puhelimen tiedot voidaan nopeasti ja helposti siirtää uuteen puhelimeen. Olemme erittäin tyytyväisiä, että yhteistyö laajenee nyt muihin PiceaServices tuotteisiin ja että tuotteidemme avulla voidaan parantaa palvelua ja luoda lisäarvoa asiakkaille”, sanoo Piceasoftin toimitusjohtaja Jyri Roselius.

Tiedustelut:

Jyri Roselius, toimitusjohtaja, Piceasoft Oy
jyri.roselius@piceasoft.com
Mobile: +358 40 530 2601
Website: www.piceasoft.com

Lisätietoja ADISA -sertifioinnista: www.adisa.global

Piceasoft Oy
Tamperelainen Piceasoft on vuonna 2012 ex-nokialaisten perustama ohjelmistoyritys. Yhtiö on kehittänyt ainutlaatuisen ohjelmistotuoteperheen, joka kattaa koko mobiililaitteen elinkaaren uuden laitteen käyttöönotosta sen uusiokäyttöön asti. Piceasoftilla on asiakkaita jo yli 60 maassa ja yli 90 % sen liikevaihdosta tulee kansainvälisiltä markkinoilta.

DNA Oyj
DNA Oyj on suomalainen tietoliikennekonserni, joka tarjoaa yhteydenpitoon, viihtymiseen ja työntekoon laadukkaita puhe, data- ja tv-palveluita. DNA on Suomen suurin kaapelioperaattori ja johtava maksu-tv-toimija sekä kaapeli- että antenniverkossa. Yritysten osalta DNA näkee keskeisenä kasvualueena ajasta ja paikasta riippumattoman uuden työn, joka mahdollistuu älykkäillä päätelaitteilla, monipuolisilla viestintäpalveluilla ja nopeilla yhteyksillä. DNA:n liikevaihto vuonna 2017 oli 886 miljoonaa euroa ja liiketulos 124 miljoonaa euroa. DNA:lla on yli 3,9 miljoonaa matkaviestin- ja kiinteän verkon liittymäasiakkuutta. Konserniin kuuluu myös DNA Kauppa, Suomen laajin matkapuhelimia myyvä myymäläketju. DNA:n osakkeet on listattu Nasdaq Helsingissä. Lisätietoa osoitteessa www.dna.fi, Twitterissä @DNA_fi ja Facebookissa.